söndag 27 december 2015

Störst av allt är kärleken.....Vilka härliga juldagar, fyllda av tid med nära och kära ❤️ 

Tid med mina fina barn, tid med mina småtjejer och tid med min barndomsfamilj! Mamma, syster och lillebror, systers fina familj, mammas man Bosse och vår släkting Inga från storstan. Det är en blandning, kontrast av lugn med mig själv, ensamtid och återhämtning samt ett allmänt härligt kaos av blandade familjer från ena svärsonens mamma, pappa och syskon till alla i min egen familj! Det blir mycket intryck, samtal och hur har det gågna året varit sedan sist vi sågs! 
 Julafton tillbringade jag med mina flickor, deras män och mina barnbarn. Det blev också tid med min svärson Johans familj, alla hans syskon, mamma och pappa. Min fina son träffade jag en stund på annandagen innan det var dags för traditionsenlig kalkonmiddag hos mamma. Juldagen var jag hemma, med mig själv! Så skönt!  
När man är så många som vi numera är, kan samtal vara svårt att föra..... Alla vill ju helst prata med alla, en del säger inte så mycket utan dem behöver man få sitta med i lite lugn och ro. Andra pratar mycket och hinner med många olika pratkonstulationer :) Jag är oftast väldigt trött efter att ha umgåtts med många, så som det blir dessa dagar. Därför var det ett bra beslut av mig att bara vara en dag emellan, i år blev det en väldigt bra balans av social samvaro och ensamtid. Njutit av alla stunder tillsammans med min fina familj på alla sätt! Fylld av tacksamhet över att vi alla varit tillsammans, störst av allt är kärleken till min familj! Så tacksam 

Kram och God Fortsättning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar