onsdag 28 oktober 2015

Good Enough och att andasIbland blir det lite fel i planeringen.... Den blir kortsiktig och jag har inte haft koll på veckorna som kommer. Det var inte alls så länge sedan det var september, och helt plötsligt var vi i slutet på oktober! Tiden där emellan bara försvann. Jag har gjort så mycket, mycket roligt och saker som gett mig energi. Det är ett härligt liv jag har! Jag njuter till fullo, och många nya vänner som ger mig så mycket. Att hitta balansen så livet är lagom, jisses vad svårt det är. Ändå känner jag tydligt att jag är på god väg. När det blir för mycket så tar både jag, kroppen och själen en paus. En dag och bara är! I söndags blev det en sådan dag, sen blev jag försenad redan när jag vakande i måndagsmorse, men allt löser sig. Jag har en bra förmåga att lösa det som ska göras till det bästa trots kortsiktig planering. Eller kan det vara så att jag jobbar mycket bra under stress..... 

Jag har i alla fall, mer koll på kommande dagar, den inbokade tiden hos frisören, packning av scrapsaker, tågbiljetten som är utskriven och rena kläder finns. Alltså kan jag åka iväg till Södertälje och njuta av några lediga dagar hemifrån! Spännande att göra saker och njuta av livet! 

Sen har jag tre födelsedagspresenter att planera in, Konstrunda och fika med min syster, biobesök och fika med fin vän Eva. Dessutom VÄNTID, men min fina vän Maria. Vilket otroligt fint ord, VÄNTID. Tid att göra något tillsammans och massor av roliga aktiviteter att välja mellan, svårt att bestämma sig. Men otroligt roligt att glädja sig åt tid med vänner! 

Det är dags, att släcka ner i lyan. Krypa ner under täcket för att sova några timmar! 
Njut av livet, det gör jag!

Kram Aase ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar