lördag 16 juli 2016

Lärde mig ett himla bra ord häromdagen......


Lärde mig ett himla bra ord häromdagen, GRÅSUGGEDAG 

Det stämmer så himla bra in på hur jag kan känna mig ibland, precis som en gråsugga som bara vill gömma sig under en sten och bara vara. Jag har i perioder ett stort behov av att bara vara. Lärt känna mig själv väldigt bra de sista åren.... 
Att landa i nuet, att bara vara, att kunna njuta av det lilla, att det är OK! Det är OK att ha dessa Gråsuggedagar, jag känner mig glad över att jag vågar erkänna mitt behov av detta.

Livet är märkligt, glädje och sorg går hand i hand.... Livet stannade upp en lång stund, jag var tvungen att smälta, landa och jag försvinna i minnen. Minnen från en tid för länge sedan, då jag var ung! Minnen av en stark, självständig, fin kvinna! Mina barns Farmor, de fick cancer besked tidigt i våras, förra fredagen somnade hon in. Fylld av en längtan till de som inte längre lever här på den fysiska jorden. 
Det gör ont att minnas, man fylls av skratt, man ler stort för sig själv och jag lever i dåtid för en stund. Så många fina minnen, så många sorgliga minnen och så mycket man gjort tillsammans.
Jag har inte levt tillsammans med mina barns pappa på över tjugo år, ändå påverkas jag. Mina barn är de som står mig allra närmast, gör det ont dem gör det ont i mig! Så är det bara!! Vila i ro, Monica ❤️ Äntligen får du omfamna dem du längtat efter, men snälla du, Hälsa Pappa! Tror ni sitter på ett moln och du berättar om småtjejerna, mina fin barnbarn, era barnbarnsbarn! Ge varandra en Kram och ha det allra bäst!!

Carpe Diem❤️


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar