fredag 11 juli 2014

Nu har jag landat lite...


Livets tuffa sida drabbade mina närmaste för tolv dagar sedan. För oss stannade det vardagliga livet, det tog en paus några dagar. Medan vi tillbringade timmarna i ett väntrum. Min ena dotters sambo fick en hjärnblödning! De är mitt i sin bröllopsplanering och ska inte bli drabbade på detta sätt! Jag har varit med min dotter, i väntrummet, när vi sovit hos min son i hans lägenhet som låg närmast både dag och natt. Tänk så många som funnits som ett skyddsnät runt oss, både för dem och för mig. Familj, släktingar, vänner och jobbvänner. Tack alla som stöttat och funnits på olika sätt... ♥♥♥

Det har varit svåra dygn, med många tankar och frågor som har poppat som popcorn i hjärnan. NU, har det gått väldigt bra! Han är nu på en Rehab avdelning i vår hemstad. Han är en kämpe, en fighter så det kommer bli väl, men det kommer ta sin tid. Han är iaf nöjd med att fått börja med sjukgymnastik. Idag blir det ett besök hos honom. Jag har ju varit med dem hela tiden så det känns bra att få träffa honom med jämna mellanrum. Var inte där igår, då var det andras tur att hälsa på honom!  Jag är så djupt imponerad av dem båda, att de är så starka tillsammans i den här  situationen ♥♥♥ Nu hoppas vi på att han ska orka med att ha bröllopet som planerat. All kärlek och styrka till dem att det går åt rätt håll!

Jag har semester, tur att det är några veckor kvar av den, ledigheten behövs! Ska ta tillfället att träffa min familj och vänner. Tänka på att livet kan förändras väldigt fort och att njuta lite extra av allt!!! 

Carpe Diem! 

1 kommentar:

  1. Det går inte en dag utan att jag tänker på er! All styrka och kärlek till er ♥

    SvaraRadera