fredag 16 augusti 2013

Jag, just nu.....

 
Det är fredag och givetvis då "Fredagsmys"! För mig som äter lchf blev det lchf-pizza enligt min bästa receptbok: "Viktminskning med LCHF" av Åse Falkman Fredrikson som driver bloggen 56kilo Mums så gott det var! Hamnade lite vid sidan av spåret, försöker hitta tillbaka igen. Saknar min periodiska fasta.... Funderar kring 5:2, dvs äta lite mindre 2 dagar och som vanligt 5 dagar. Jag klurar vidare och försöker hitta det som blir bäst för mig! För det är ju så här: Jag är chefen över mitt liv!
 Jag gjorde ett inlägg på min kreativa blogg igår. Satt och skulle skriva ett inlägg på mina bägge bloggar, av någon anledning gick jag tillbaka i tiden på min blogg Ängel60... Vilket tufft liv jag levt, men ack så stark jag blivit!!! ♥ Jag blev alldeles hjärtevarm... så mycket kärlek och omtanke jag fått, vilka underbar hejarop/peppning jag fått i mina kommentarer till mina inlägg! TACK!
 
Det är helg, skönt med två dagar framför mig utan planer, visst finns det
 tankar vad jag skulle vilja göra. Men det är en stor skillnad på tankar och måsten ♥
 
Ha det bäst!
Njut livet en stund i taget
 

1 kommentar:

  1. Visst är Åses kokbok kanon!! Lagar jättemycket ur den :)

    Och jag skall säga att det känns som ett stort privilegium att få ha följt med dig på denna resan och sett hur du rest dig. Du är stark ♥

    SvaraRadera