söndag 20 januari 2013

Varit på kreativt retreat....

Denna vy mötte oss igår förmiddag när vi kom fram till stugan långt bort i skogen..... -15 grader, strålande sol, snön gnistrade och det var sååååå vackert. Vi lastade in allt bagage och satte genast igång att vara kreativa. Stämplar lånades av varandra för att stämpla upp ett litet lager med motiv att måla. Löv stansades ut och lades i burkar. Kortvikningarna jag testat i veckan visades upp, Kajsa hade också roliga vikningar så det blev många nya att prova. Lunchen hade K, ansvar för god lax, med spenat & ädelsost sås till mmmm, vad gott det var.
Eva och jag tog en sväng ner till bryggan för att kolla isens tjocklek, den var 8 cm tjock så inget vinterfiske än iaf. Det var så fint där ner på sjön, vi hade med oss varsinn mugg glögg och bara njöt en stund av friskheten ute och allt vackert. Sorgligt nog hade jag inte med mig kameran, tur man har mobil den tar väldigt fina kort. Så nu är foton skickade till framkallning inför nästa scrapträff.
 
 
Middagen igår var en smaskig thaigryta med broccoli till givitvis hade vi ett gott vin till....
Vi landade i sängarna hyfsat tidigt, så i morses klockan åtta var vi alla uppe igen, brasan brann i braskaminen och jag fixade frukosten, youghurt med hemmagjord musli & hallon, nybakat LCHF-bröd med rökt kalkon & tomat, kokta ägg och nybryggt kaffe. Sedan var vi igång med att göra en massa kort igen, roligast är nog att vi gjort många nya vikningar. Lunchen idag fixade U, super god grönsaksgratäng och rödtunga! Vad vi har njutit av att bli ompysslad och att få pyssla om varandra. Många glada skratt, en och annan tokighet och slängda misslyckade alster :) Vi har pratat och lyssnat på musik, det har varit en helg fylld av energi. Så nu är alla mina batterier laddade inför veckan. Jag har pysslat lite här hemma, nu väntar soffan och min virkning. En mugg te och en filt över benen och Morden i Midsommer på TV:n. Tänk vad bra man kan ha det.....
 
Kram till er alla!

1 kommentar:

  1. Ja, visst har vi haft en härlig helg.. mer sånt!! kramis

    SvaraRadera