tisdag 1 januari 2013

Att synliggöra

 
För att synliggöra mina tankar, visioner och mål för 2013 gjorde jag en "visionboard". Det är en tavla, ett ark eller som här ett uppslag i min artjournalingsbok, fylld med urklipp av texter, bilder och annat som symboliserar mina mål och visoner. Syftet är att ge mig inspiration och drivkraft att nå  dit jag vill... Jag har samlat på mig material i olika plastfickor under nästan ett år. När jag rensar bland tidningar odyl brukar jag klippa ut det som lockar mitt öga och talar till mig på ett speciellt sätt. NU fanns det massor att välja bland. Det var enormt roligt att göra denna sida. Jag kommer fortsätta att jobba med denna artjournalingsboken på detta sättet, att sätta ord, färg och form på mina tankar, ideér och framför allt de drömmar jag har.....
 
Ha en fin första dag på det nya året! Jag ska brygga en stor kanna kaffe, duka lite mysigt framför TV:n, tända lite ljus och se på Ivanhoe, kan inte frångå flera års traditioner eller hur?
 
Kram Aase!

1 kommentar:

  1. så mkt klokt du hittar på!! och självklart måste man se Ivanhoe oavsett om man sett den typ 40 gånger innan=) kram på det nya året och hoppas vi ses på fredag!!!

    SvaraRadera