onsdag 30 december 2015

Ett magiskt år tillända ❤️



Vilket år, vilket magiskt år 2015 har varit! Det har hänt så mycket roligt, jag har tagit stora steg mot något nytt. Två små barnbarn har kommit och jag har varit förhållandevis frisk! 

Att leva med en kronisk värk sjukdom är inte alltid enkelt, men bortser jag från det så har jag mått bra. Bättre än på många år! Jag känner ett lugn, har lärt mig mycket om vad jag behöver för att må bra. Återhämtning, oerhört viktigt för att behålla energin. Att säga nej, till det som tar energi, att ha koll på mina energitjuvar och att säga ja med hela mitt hjärta. Där är jag nu! Det är så skönt att jag tillåtit mig tiden att läka, inombords. Nu är det min tid här på jorden, min tur att njuta av det som får mig att må bra!

Att våga söka ett nytt jobb, att gå på anställningsintervjun det var stort för mig. Är allt lite sur på mig själv att jag inte sett min egen kompetens fullt ut. Detta året har gett mig feedback, gett mig eloge för mitt jobb, att jag är en bra pedagog, att jag driver arbetet framåt och att jag efter all dessa år fortfarande gillar mitt jobb, att jag går till jobbet med glädje. Det har varit en tuff start på nya jobbet, tre kollegor på några månader och ytterligares en i mars. Det tar energi, men nu ser jag hoppfullt på en ny termin. Det gör gott åt både själ och kropp att få nästan tre veckors ledighet över jul och nyår. Mycket välbehövligt, kommer åter till jobbet 11/1 med nyladdade batterier.

Att bli Mormor, det är stort! Så stort att det inte går att förklara i ord. Att få vara delaktig, en del av flickornas vardag är min högsta önskan. Att ibland få rå om dem alldeles ensam, att vara med deras mammor, njuta av tiden med tjejerna det ger så mycket! Jag är överväldigad över den kärlek som kom från första sekund..... Lovely, underbart, fylld av energi! ❤️

Att jag dessutom startade mitt eget Mary Kay, att jag vågade ta det klivet efter att använt produkterna i 20 år. Det är sååååå himla roligt! Vilken enerigboost, nya kunskaper, utmaningar och nya vänner! Hittat något utanför min bekvämlighetszon. Det är så roligt, har många tankar och ser möjligheterna växa framöver...

Har lärt mig under året vilka som är mina riktiga vänner, dem vill jag behålla ❤️ Det finns några få gamla vänner som finns kvar vid min sida. Jag nämner ingen, de vet vem jag menar! Älskar er! Tack för att ni alltid finns där, på olika sätt visar ni mig omtanke, kärlek och att jag fortfarande är viktig.

SÅ, jag har haft ett super år! Känner mig så nöjd med vart jag kommit och känner förväntan inför det nya året 2016! Önskar er alla ett Gott slut på 2015 och en finfin start på det nya året.

Carpe Diem ❤️❤️❤️

söndag 27 december 2015

Störst av allt är kärleken.....



Vilka härliga juldagar, fyllda av tid med nära och kära ❤️ 

Tid med mina fina barn, tid med mina småtjejer och tid med min barndomsfamilj! Mamma, syster och lillebror, systers fina familj, mammas man Bosse och vår släkting Inga från storstan. Det är en blandning, kontrast av lugn med mig själv, ensamtid och återhämtning samt ett allmänt härligt kaos av blandade familjer från ena svärsonens mamma, pappa och syskon till alla i min egen familj! Det blir mycket intryck, samtal och hur har det gågna året varit sedan sist vi sågs! 
 Julafton tillbringade jag med mina flickor, deras män och mina barnbarn. Det blev också tid med min svärson Johans familj, alla hans syskon, mamma och pappa. Min fina son träffade jag en stund på annandagen innan det var dags för traditionsenlig kalkonmiddag hos mamma. Juldagen var jag hemma, med mig själv! Så skönt!  
När man är så många som vi numera är, kan samtal vara svårt att föra..... Alla vill ju helst prata med alla, en del säger inte så mycket utan dem behöver man få sitta med i lite lugn och ro. Andra pratar mycket och hinner med många olika pratkonstulationer :) Jag är oftast väldigt trött efter att ha umgåtts med många, så som det blir dessa dagar. Därför var det ett bra beslut av mig att bara vara en dag emellan, i år blev det en väldigt bra balans av social samvaro och ensamtid. Njutit av alla stunder tillsammans med min fina familj på alla sätt! Fylld av tacksamhet över att vi alla varit tillsammans, störst av allt är kärleken till min familj! Så tacksam 

Kram och God Fortsättning!

torsdag 24 december 2015

God Jul.... ❤️




Julafton, lugnet ligger över lyan! Dricker mitt kaffe, tittar på Nyhetsmorgon och snart, snart ska jag fira jul med mina fina tjejer och deras familjer. Sonen träffar jag på annandagen, det är ju så här med familjer, jul och att alla vill träffa alla. Det är första julen med barnbarnen. Givetvis känns det väldigt magiskt att få tillbringa dagen med dem. Dessa små underverk som sprider glädje, kärlek och ren lycka.

Vilken härlig adventsmånad jag har haft, bara gjort det som jag mår bra av. Gjort det som betyder mest med adventsfixet. Så nu tänker jag njuta av juldagarna, med mina fina. Dessutom, är jag långledig ända fram till 11/1! Känns fullt njutbart, att veta att jag kan fylla dagarna med välmående och det som jag mår bra av! 

Önskar att ni alla får en härlig Julafton! God Jul ❤️