fredag 15 augusti 2014

Fredags tankar...

 Jag tappade focuset på MBJ-projekt, av helt förklariga skäl. Men nu är det nya tider, ny jobbtermin och en lång härlig höst framför oss. Jag älskar hösten! 

Två foton som jag tagit och sedan gjort till ett i en fotoapp. 

Har ägnat en stor del av dagen med att tänka på mitt MBJ-projekt. På de mål som jag ska sätta upp och hur jag ska lyckas för att nå dem. Vad ska jag göra de närmaste veckorna för att hitta en bra balans kost-vila-motion-jobb och annat som jag mår bra av. Har funderat på att jag ska börja med små steg, en liten bit i taget. Detta projekt är för mig en långsiktig ändring av min livsstil för att nå välmående, hitta energi och glädje. Att få livslusten och glädjen över livet att frodas ännu mer, våga göra det som finns inom mig. Att ha orken och energin till allt som finns framför mig. Alla nya roliga projekt som jag grubblar på.....

Jag vill helt klart tappa några kilon, jag vill få mer kondition och ett lugnt inre. Hur når jag dit? Hur lägger jag upp min plan och vilka mål ska jag sätta? Till min hjälp har jag bra dokument från Marias blogg, i morgon ska jag fylla i dem när jag har tänkt klart. Jag ser det som en rolig utmaning att hitta mitt bästa jag! Bara för att jag vill, och för att jag kan. Jag kommer skriva ner min målbild, vilka som blir mina vinster, vad för belöningar jag kommer ge mig själv och när. Vilka hinder jag kan stöta på och min strategier om jag gör det. När allt är klart kommer jag göra ett nytt inlägg här i bloggen. Då finns det bevis på min plan :) Det kommer vara en morot för mig att då och då utvärdera detta här. Eller vad tror ni? Om ett år fyller jag 55, väl värt att firas med att ha hittat mitt bästa jag! 

Jag fortsätter mysa hemma i lyan, framför mig har jag två helt oplanerade dagar att fylla med saker jag mår bra av! Life is good....

Carpe Diem 

måndag 11 augusti 2014

♥♥♥


Vilken magisk dag, en dag fylld av kärlek och lycka! När min dotter Sofia gifte sig med sin Johan, då trillade det några glädjetårar på mina kinder. 

All kärlek och lycka till dem!


Carpe Diem!